söndag 29 april 2012

Helt sanslöst!

Tillbringade HELA lördagen på Arcus fyndmarknad (en jätteloppis som hålls två gånger per år)!
Hade köpt plats och sålde en massa prylar som rensats ut ur diverse skåp och förråd.
Försäljningen gick riktigt bra och det blev en liten slant över (och lika snabbt försvann den när jag idag var och köpte en ny cykel till "minstingen" Sofie).
Nästan inget kom hem igen...jo, en handstickad kofta som jag bara inte kunde lämna och ett par gosedjur som Lina absolut skulle ha kvar.
Allt som inte blev sålt lämnade jag till Kyrkans Secondhand service som stod och tog emot allt man ville lämna.
SÅ JÄDRANS SKÖNT att åka hem med tomma lådor!
För övrigt kan jag meddela att detta är första och sista gången jag deltar i något liknande och jag kan inte låta bli att fascineras över dem som verkar ha detta som sin livsstil.
Packa upp saker, sälja lite, packa ner, packa upp samma saker igen vid nästa tillfälle osv. PUST!
Största behållningen för mig var att få rensa här hemma och att användbara saker inte slängs utan kommer någon annan till användning!
Och nu finns det ju plats för ÄNNU MER GARN!
Min ruta på 2x3m

11 kommentarer:

 1. Du verden hvor mye det var på loppisen. Sist sommer stoppet vi i Sverige og var innom loppis. Jeg kjøpte to like glassskåler men i forskjellige størrelser. Finnes det noen skåler som heter svenskskålan.Motivet var dame og mann som danset på.

  Anna-Marie fra Alta.

  SvaraRadera
 2. VA härligt att bli av med "skrotet". Måste ta tag i förråden i sommar för nu går de inte att komma in!!!!! Håller på att flytta, lägger ut en länk när jag är klar!

  SvaraRadera
 3. Åh vad skönt att bli av med allt som man inte behöver/vill ha längre! Många gånger är det ju helt riktiga, hela, fina grejer och då känns det inte bra att slänga...

  SvaraRadera
 4. Vilken jätteloppis, där hade jag velat vara med!
  Skönt att bli av med en massa saker!

  SvaraRadera
 5. Oj så mycket prylar, men blir alldeles snurrig... :O

  SvaraRadera
 6. Så gøy! Kjekt å bli kvitt ting man ikke trenger mer, men andre kan ha bruk for. Romsligere skap og hyller er også bra. Plass til garn? Ja, det trenger alle strikkere.

  Ønsker deg ei ny, fin uke!

  SvaraRadera
 7. Har aldrig provat att sälja nåt på loppis har däremot varit på Arcus och sett fotboll!

  SvaraRadera
 8. Där skulle man ha varit med :)Jag håller med dig, jag skänker också bort (det mesta)sådant som inte har blivit sålt, vill inte släpa hem det igen, det går ju ändå till välgörande ändamål. Det är såå skönt att rensa ibland!

  SvaraRadera
 9. Oj så mycke folk och saker... Vi tänkte fara dit, men slutade ut det. Har du sett att det ska vara en massa loppisar här nu? Bl.a en bakluckeloppis på ICA Näsbyn till helgen. Vore kul att testa... Har som sagt en hel del, men måste ta mig i kragen och rensa först.

  SvaraRadera
 10. Det bästa är ju att få rensat, men helt fantastiskt att någon tar emot det man inte sålt, så att lådorna faktiskt är tomma som tanken är när man är på loppis.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...