lördag 7 september 2013

Stickmys på Hällskär

Åter hemma efter en helt underbar dag ute på Hällskär tillsammans med ett härligt stickgäng.

Dagen bjöd på fantastiskt sensommar/höstväder och vi kunde sitta ute långt fram på eftermiddagen. Lägg därtill god mat, kaffe, fika, garn till höger och vänster, prat och skratt i massor och ni förstår att det blev en dag man lever på länge.

Kl. 10.00 plockade Monica upp oss i Marahamn och med en säker hand på ratten körde hon oss de ca 15 min det tog oss att komma ut till Hällskär.
Garn och stickningar kom raskt fram och sen var det bara att njuta.                                            


För att inte riskera lågt blodsocker och en svacka i stickandet så serverades med jämna mellanrum mat och kaffe/fika.Visst var det en varm och skön dag men man måste ständigt vara beredd...vintern kan komma när som helst!
Malins härliga ullvantar med neonfärgade Lovikkapluppar...


...och ingen stickträff utan ett rejält garntrassel. Men innehavaren av trasslet verkade inte stressad utan stickade lugnt på.Sa jag att vi var på stickmys?Lagom till middag flyttade vi inomhus och efter en god Chili con Carne kom garn och stickor fram igen.
Efter en dag som gick alldeles för fort var det dags att lämna Hällskär. 
Tack alla för att jag fick vara med!

                                     


Och med lika säker hand så tog Monica oss tillbaka till hamn.Som bonus några stämningsbilder från från vår vackra skärgård.Behöver jag tillägga att jag haft en fin dag? Ser redan fram mot nästa stickmys...

4 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...