onsdag 4 mars 2015

Och hur ska jag fixa detta?

Använder inte gärna ord som "måste" och "ska" eller "får inte" när jag pratar om stickning och hantverk.
Köpstopp ger jag inte heller mycket för (även om det säkert är befogat ibland).
Material behöver alltid finnas till hands när inspirationen anfaller :)

Att det sen är ett utmaning att låta sig inspireras till stordåd av det som redan finns i gömmorna är en annan sak och kräver sitt eget lilla blogginlägg...får lov att återkomma till detta.

Vart jag vill komma är att trots denna inställning, att hantverk ska vara kravlöst, så gör jag då och då små överenskommelser med mig själv. Brukar anpassa dem så att det fortfarande är kul och inspirerande.

Jag gillar att mina projekt faktiskt färdigställs. Inte sagt att allt behöver färdigställas genast, men inte heller bli liggandes åratal. Då är de garanterat helt ointressanta!

Nu känner jag att det börjar bli en del som hotar att lämnas åt sitt öde om jag inte styr upp det här med någon slags deal.

Tänker så här:
För att starta upp något nytt ska ett av de äldre, påbörjade arbetena avslutas.

Mycket av det som jag startar upp gör jag färdigt ganska snabbt (blir alltså inte liggandes) och då borde ju rimligtvis också de påbörjade/ofärdiga projekten minska i antal allt eftersom.

En utmaning, men känns fortfarande roligt och inte särskilt kravfyllt.
Och blir det kämpigt så gör jag bara en ny deal ;)


På tur då?

Ja, jag vill så gärna lägga upp ett par nya vantar (har garn och mönster nära till hands)...MEEEN först tänker jag sticka färdigt ett par slätstickade sockar.

Jag går ut lite försiktigt, det är inte alls särskilt mycket kvar att sticka på dem, och jag vill ju så gärna börja på vantarna  :)Lovar att det finns betydligt större utmaningar i stickkorgen!

Vi hörs!

1 kommentar:

  1. Låter lite som min mars utmaning �� Vilka vackra vantar du gjort - det har kliat rejält i mina fingrar...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...