fredag 31 januari 2014

Töre Textil & Fritid (Rät & Avig) levererar...

...till slut!

92 m tyg, ett antal timmar vid symaskinen samt en ond axel på köpet och äntligen är hela beställningen färdig för leverans.Levererade i dag personligen 349 mössor, 78 snuttefiltar/scarfar och 75 pannband till Silverskattens Fria Förskola här i Töre (40 halskragar levererade strax före jul). Nu väntar jag med spänning på att se byns ungar i dom fina mössorna och pannbanden.

Ja, och för er som undrar, jag har en liiite udda kombination i mitt företag...skog och textil. Men just nu känns det helt rätt.
Skönt att sitta inne vid symaskinen under vintern och slippa snö innanför kragen och sen ut i skogen när det blir barmark.


Av bara farten så snodde jag ihop några nya stickmarkörer. Lite "bling-bling" gör stickningen ännu roligare!I morrn drar jag på Stick-LAN i Ytterbyn. Fattar ni hur bra jag har det just nu!?

Tills vi hörs igen ska ni också ha det gott!

1 kommentar:

  1. Farsan roade sig en period med att leta upp udda kombinationer av företagsinriktningar. Någonstans uppigenom fanns det ett företag som hade bageri- och sprängverksamhet. Mer udda än så blir det knappast. (Så länge de inte levererade limporna till närmsta fängelse?) :D

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...