fredag 8 augusti 2014

Lägerstickningar, inköp, vinster och goodiebags

Lovade ju att återkomma med lite extra info kring ovanstående.

Stickades det nåt?
Jodå!

En liten enkel sockstickning på tåget och för att komma in i rätta lägerstämningen.
Gjorde dom helt färdiga, med trådarna fästa och allt. Återstår bara lite blötläggning och blockning så tål dom att presenteras.
Återkommer!Fortsatte sedan med min oversizetröja i Sandnes Line som skulle visa sig bli over-oversize och numera är omstartad i en mer passande storlek.
Gör om och gör rätt!


Den fina projektpåsen (plus en till) köpte jag av Elisabeth. Hon hade med sig ett gäng och de såg ut att gå åt som smör i solsken.
Kan man förresten ha för många projektpåsar?


Sen hade jag ju släpat med mig mönster och garn till en speciell lägerstickning. Det är alltid kul att starta upp något på lägret och liksom tänka tillbaka varje gång man stickar på just det...och använder sen för den delen.

I år hittade jag den perfekta lägerstickningen just innan jag skulle åka ner. Och vilken tur att det är så enkelt att klicka hem mönster nuförtiden ;)
Valet föll på "Rosekransen". Men jag kommer att göra en kofta/cardigan istället för tröja.

Har gjort mönsterstickningen på oket färdigt och ska nu börja på det enfärgade. Mycket nöjd så här långt!Garnet råkade jag ha i min stash efter senaste "Hemlisbytet". Utan att veta om det hade Johanna (som också var med på lägret) skickat det perfekta garnet. Behövde bara komplettera med två olika nyanser av grått (som jag också hade i stashen).

Och, JA, jag har en stor stash...jag erkänner!

Och mitt i stekheta sommaren hade jag släpat med mig en vantstickning också. Den fick sig några varv och nu är ena vanten färdig (så när som på tummen).
Startade upp den andra vanten så att det inte ska vara så jobbigt att ta upp arbetet igen.Sen fick ju alla spinnfnatt och jag blev så sugen att testa igen.
Men hade jag packat ner min slända?
Nähäpp!

Men vilken tur då att Paulina, med butiken Garn & Mera kunde bistå med både ull och slända!


Och som ni ser så bidde det lite garn också. Ca 40 g tvåtrådigt. Mallig!

Av Paulina köpte jag också två rundstickor av märket ChiaoGoo. Så här långt känns dom suveräna och det är mycket möjligt att det kan råka bli fler.


Inget läger utan "goodiebags"!
Och förutom en hel del smått och gott så fick jag det här i garnväg.
Zauberballnystanet längst fram är vinsten i "KnitQuiz"Sen var det då garnlotteriet.
Skäms nästan att säga det, men jag vann på alla mina sju lotter!Nå, blev det några garninköp då?

Jamen, gissa!


Tre rejäla härvor på 150 g vardera av EasyKnits "Big Boy" i en underbar röd färg (inte så rosa som på bilden), en fläta handfärgad ull av Amanda, och flera mönster + Geilsk "Tynn Uld" på Atelje´Norrgården/Ostbiten.


Som ni förstår var resväskan inte lätt att stänga när jag skulle hem och nu är jag bara så sugen på att sätta stickorna i något nytt!

Ha det gott alla därute så hörs i snart igen!

1 kommentar:

  1. Å vad du stickar gillar verkligen mönstret med rosorna och garnet på dina regnbågsraggsockar. Ha det bra Karin

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...