lördag 25 november 2017

TACK!!!

Med det här inlägget vill vi tacka ALLA som varit med och sponsrat eller på annat sätt hjälpt till och gjort det möjligt för oss att anordna Stickretreat Kalix 2017!
Till att börja med ett JÄTTETACK till Lilla Grand Hotell!!
Tack för supergod mat, kaffe och efterrätt! Och tack för er suveräna service! Inget verkar vara omöjligt :) Vi kommer gärna tillbaka...
Ett jättestort TACK också till massageterapeut Maria Löfmark och hennes kollegor som under lördagen erbjöd olika behandlingar ex.vis massage, energimassage och zonterapi. Mycket skönt och välbehövligt efter många timmars stickande.
Maria skänkte också ett presentkort på en behandling som pris till ett av våra lotterier. Hoppas vi ses igen nästa år Maria...

Massageterapeut Maria Löfmark


För bidrag till våra goodiebags och fantastiskt fina priser till våra lotterier och tävlingar vill vi skänka ett STORT TACK till:


Paulina Kvist, "Garn & Mera"
Johanna Skoog, "Stickamera"

TACK också till Birgit Brännlund och Lena Lindbäck som skänkte jättefina hemsydda alster till våra utlottningar...

...och till Mikaela Smedinga som berättade och tipsade om Stiftelsen Juthbackas projekt "Kan själv- nya tappningar inom hantverk & hemlagat" samt "Slöjdfestival till havs".Och sist men absolut inte minst, TACK, TACK till Pernilla Westerberg, Margareta Rönnbäck och Malin Lundbäck som bakade så smarrigt fika!
Samt ett lika stort TACK till Elisabeth Berglund som ställer upp och pysslar när vi behöver hjälp med våra goodiebags.


Malin, Lisbet, Ann-Britt / "Knit Crew"
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...