onsdag 25 december 2013

Oj, timmen hann bli sen...

...och juldagen går snart över till annandagen.

Juldagen är nog en av mina favoritdagar.
Absolut inga måsten, gott om rester i kylen som alla kan stoppa i sig efter behag, barnen nöjda efter julaftonskvällen och massor med sticktid till mig.

Har spenderat större delen av dagen i stickfåtöljen, stickandes på min "Geology Shawl". Faktiskt inte så värst mycket kvar nu, är inne på det avslutande diagrammet. Tyvärr ingen bild just nu, men det kommer.

Däremot har jag ju lovat lite bilder på julklappar jag stickat. Och eftersom Tomten skötte sig utmärkt igår så kan jag nu avslöja innehållet i klapparna.

Först ut en fuskpolo åt farsgubben. Stickad i "Raggi" (färg 15116)Sen ett par rejäla raggsockar åt brorsan. Även dessa i Raggi. Färg 20331.Ett par vantar till Ida. Mönstret finns hos Frisky Frog och ni hittar det här.
Stickade i "Hjerte Fine" (svart och vitt) från Hjerte Garn. Stickor 3 mm.Lovikkavantar till alla mina ungar. Har nog visat dom förr men dom får hänga med här i julklappskavalkaden.Och till sist en stickväska till en stickväns syrra. Har fått höra att den blev uppskattad...kul!Bilderna är tagna i all hast vid paketinslagningen så ni får ha lite överseende med kvalitén.

När jag ser det så här så tycker jag faktiskt att jag varit rätt flitig med egentillverkade julklappar i år.
Resultatet överstiger vida de ambitioner jag hade. Känner mig nöjd.

Nu blir det några varv till på sjalen innan det är dags att krypa ner i snarkofagen. I morgon väntar en lååång, lat, härlig stickdag och dessutom massor av sport på TV. Kan det bli bättre?

Vi hörs!

2 kommentarer:

 1. Kul att se alla dina stickade julklappar , vad du har hunnit med mycket. Gillar verkligen Raggi garnet som blir så randigt . En riktigt god fortsättning julkram Karin

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint du gör!!!
  Jag har faktiskt gjort två par lovikkavantar, men det ska i tofsar.
  Satan vad besvärligt det var att rugga...fick köpa en ny karda. Den jag hade var nog lite mjuk, så det lossnade "spikar". Maken hade en stålborste, men trots att den var ny så blev det lortigt av den.
  Kram Gunilla

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...