måndag 9 juni 2014

Nu händer det grejer!

Ja, kanske inte precis just NU då...men såna här viktiga grejer måste planeras noga och bokas in långt i förväg, så hör upp!!!14-16 november 2014 anordnas "Stickretreat i Kalix"

Planeringen har startat och vi är så ivriga och vill att ni ska få veta lite redan nu!

Vi kommer att bo och umgås på Grytnäs Herrgård.

Bild från Svenska Turistföreningen

Bild från Booking.com

Herrgården ligger ca 1 km utanför Kalix samhälle och erbjuder trevliga rum  i olika storleksklasser för övernattning samt stora, fina lokaler för mat och kreativ samvaro.

Och som namnet "Stickretreat i Kalix" antyder kommer helgen att gå i lugnets och avkopplingens tecken.
En helg i mörka november där vi kan ladda batterierna inför den stundande julen.

Vi stickar (allt hantverk/slöjd är så klart välkommet!), äter och fikar gott, umgås, inspireras och har det så bra som bara vi garnnördar kan.

Förutom övernattning och mat/fika kommer det att finnas små work-shops (som ingår i priset), tävlingar och utlottningar, försäljning av garner (och förhoppningsvis lite annat med hantverksanknytning), Mindfullness, kanske någon liten föreläsning mm mm

Vill/kan du inte övernatta kommer det att finnas möjlighet att anmäla dig som daggäst för en, två eller kanske alla tre dagarna.

Mer detaljer, anmälningsinformation, priser och annat matnyttigt kommer att presenteras fortlöpande så titta in då och då och håll dig uppdaterad.

Vi kommer även att skapa en FB-sida för eventet och på andra sätt försöka få ut så mycket information som möjligt. Jag hojtar till när sidan är tillgänglig!

Sprid gärna vidare så vi blir riktigt många :)

Ååååå så kul det ska bli! Hoppas vi ses i november!

/Lisbet, Malin och Ann-Britt

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...