söndag 26 februari 2017

Jag lovar...

...att jag från och med nu ska bli en flitigare bloggare!

För visst räknas väl även försenade nyårslöften...?
Tänkte skriva "bättre"bloggare, men flitigare känns lite lättare att uppfylla ;)

Nå, hur ska jag nu fixa det här?
Har ju sagt att detta nästan uteslutande är en handarbets-hantverks-/slöjdblogg och det kommer det fortfarande att vara.

Men det finns ju inte alltid något färdigt eller superintressant projekt att blogga om och då riskerar det också att bli alltför långt mellan inläggen. Så nu gäller det att tänka om...

Så här går mina funderingar:

-Kan inte lova att det blir ett inlägg varje dag, men MINST två till tre gånger i veckan i alla fall

-Inläggen kanske inte alltid måste vara ett färdigt projekt eller liknande. Kan det vara intressant att även följa pågående arbeten samt övriga funderingar kring hantverk och slöjd?

-Vid "sticktorka", dvs avsaknad av tid eller inspiration kanske det är ok att inläggen kan handla om något annat. Det är ju så mycket i vardagen som kan räknas in som hantverk och kreativt skapande.

-Nytt blir också att det blir fler inlägg som handlar om garnfärgning och om vad som händer i "Butik Rät & Avig". För nu är det helt klart att det blir en riktig webshop. Har anlitat och kommit överrens med ett proffs som ska hjälpa mig att få igång shoppen (mer om det i ett senare inlägg).

Ja, vad tror ni om det här? Ge mig gärna en spark i baken om det verkar som att jag inte håller vad jag nu lovat ;)


Nu blev det mycket snack och lite verkstad.
Kan ju vara på sin plats att skriva lite om vad jag gjort i helgen. Speciellt när det i allra högsta grad handlar om hantverk, kreativitet och inspiration.


Har förstått att jag är priviligierad som omges av så många kreativa och driftiga hantverksvänner. Titt som tätt dyker det upp olika evenemang och träffar där vi träffas och har det gott.
Ibland är jag med och arrangerar och ibland har jag förmånen att bara få vara med och njuta.

Som i går då Yvonne Rönnqvist ordnat ett så trevligt stickevent på ABF i Kalix. Det andra i ordningen och lika trevligt den här gången.

Tretton stickentusiaster som under en hel dag och en bit in på kvällen träffades för att sticka, pyssla, äta och fika gott. Tips och tricks, inspiration och positiv energi i massor!


Tack Yvonne för ett fint arrangemang! Hoppas det blir fler tillfällen :)

Vad jag gjorde under dagen?

Ett sockskaft...Dagens beting på hemlighetsstickningen...Monterade de sista tre rutorna på "Galna restgarnspläden #2"...Tycker att jag var ovanligt flitig. Det är ju inte alltid det blir så många varv stickade när man träffas så här ;) Men det är inte heller det viktigaste.

Ha det bra så ses vi snart igen! Det har jag ju lovat :)

6 kommentarer:

 1. Det är alltid kul att läsa om pågående projekt, tankar o funderingsr. Kanske nåt tokigt eller intressant som hänt med det projektet under tidens gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för dina synpunkter! Alltid roligt när det är någon som tar sig tid att kommentera.
   Läser alla kommentarer men är inte så bra på att svara. Ska skärpa mig!

   Radera
 2. Mycket fint inlägg från den trevliga stickträffen vi hade igår.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulla! Det är alltid lika roligt att träffas och inspireras av varandra :)

   Radera
 3. Christel Olsson26 februari 2017 19:10

  Jag gillar din blogg och inspireras av din stickning, dina stickträffar och läger, det du färgar, det du säljer. Gillar även när du skriver om dina roadtrips och visar bilder från norr. Jag hade gärna deltagit i något av dina läger men avståndet från Skåne är lååångt. Fortsätt att glädja och inspirera så ofta du hinner!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att kunna inspirera! Ja, visst är Sverige på tok för avlångt!! ;)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...