tisdag 1 oktober 2013

Nödläge!

Vill bara påpeka att jag hållit köpfingret i strama tyglar rackarns länge nu. Har inte känt något behov av att köpa garn på länge, inte det minsta sug.
Men som sagt var, nu har en nödsituation uppstått.
Nä inga ursäkter, jag vet...MEN...

Stickar ju som bäst på min andra Grafitti-sjal, men jag gillar inte alls kontrastfärgen som följde med.
Ganska ljus hallonröd. Vet inte om det är fel färg för årstiden eller bara inte min färg, men det känns inte bra.Gjorde en räd i mitt garnlager och hittade en jätteläcker färg......men NÄE, det här känns inte heller bra!Så, visst räknas det här som en nödsituation!?
Garn måste genast införskaffas!

Snabbt som ögat klickade jag iväg en beställning och garnet fanns i min brevlåda redan idag.

Och, ja, ni känner mig vid det här laget. Ett nystan? En färg? Kunde ju inte vara HELT säker på vilken som skulle passa, så nu sitter jag här med fyra härvor och måste välja!Ja, ja, såå mycket bekymmer. Tror mina stickvänner på kvällens slöjdträff får hjälpa mig.
Japp, så får det bli!

Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. Oj oj förstår att det inte var lätt att välja, tycker de två färgerna till vänster ser ut att passa perfekt men det är svårt med färgerna. Hoppas du fick bra hjälp att stickvännerna. Ha det bra Karin

    SvaraRadera
  2. Fina färger allihop! Och det du inte använder till detta projekt kommer säkert till användning senare, eller hur?! Vad är det för garn du använder? Och det rosa som du inte gillade, vad är det för garn? Hälsningar Ewa

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...