söndag 18 augusti 2013

Hemma igen

Ja då har den helgen passerat!
Två roliga och intensiva dagar på Höst-och hantverksdagarna i Strömsund, Råneå.

Hade en fin plats inomhus tillsammans med ett härlig gäng andra hantverkare, både gamla och nya bekantskaper. Tycker att det är minst lika givande med dessa möten som att få sälja mycket.
Kul också att få träffa några bloggläsare och även andra bloggare "in real life", hoppas vi syns fler gånger.

Men så klart är det kul när det uppskattas vad man gör och försäljningen går bra. På den fronten känner jag mig mer än nöjd för dessa två dagar.

De handfärgade garnerna var riktigt uppskattade och nu är jag ännu mer inspirerad att fortsätta mitt experimenterande. Fick också en uppfattning om vilka färger som efterfrågas. Idag försvann de gröna och rosa garnerna först.
Bara att beställa hem mer garn och sätta grytorna i arbete igen då...

"Överskottet" kommer jag att hålla hårt i...jag har ju en dröm om en spinnrock...kanske...kanske...
Tänk...garn som omvandlas till pengar som omvandlas till en spinnrock som tillverkar garn som omvandlas till...mmm...man måste få drömma...

Köpte jag nåt då?
Så klart!
Min närmsta hantverksgranne tillverkade och sålde fantastiska smycken. Föll pladask, och kunde inte motstå det här halsbandet.En stor "glaspärla" tillverkad av en glaskonstnär. Silverstång med knopp och hänge genom hela "pärlan". Allt hänger i ett enkelt svart band.
Love it!

Här närmast hoppas jag på lite lugnare veckor där jag kanske hinner ikapp med dessa "måsten" som hopats här hemma. KAN inte blunda för hemmets förfall längre!
Inbillar mig att det kommer att bli ordning och reda igen nästa måndag när skolorna startar. Kanske att det till och med blir lite mer tid för stickning också. Kan ju hoppas i alla fall...

2 kommentarer:

 1. Skjønner godt at garnet ditt ble populært. Det er nydelig.
  Artig halskjede du har kjøpt!
  Håper du får mer tid til strikking. Liker godt det du lager!

  Klem fra Norge

  SvaraRadera
 2. Oj det här hade kunnat bli riktigt tokigt, trodde att det var i Strömsund utanför Östersund som du skulle vara på mässa så ett tag tänkte jag att jag skulle åka dit och titta på dina fina garner. Tur att jag stannade hemma och åt kräftor i stället för till jämtländska Strömsund har vi ca 25 mil.
  Monica

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...