tisdag 14 februari 2017

Vinterstickning på Tjers Gästgiveri

Tillbringade helgen som var på bästa möjliga sätt.
För vad mer kan man önska än att få mysa och umgås med sjutton andra stickentusiaster i trevlig miljö i två hela dagar...?

Eventet/träffen var lite av ett test för att se om det fanns intresse och hur boende/mat skulle fungera. Kan nog nästan på rak arm och utan någon djupare utvärdering säga att det med säkerhet blir fler gånger och förmodligen då en eller ett par dagar längre.

Vi körde igång med att träffas på Brännvalls Café i Överkalix för tidig lunch.Valfri sallad eller paj till huvudrätt......och så klart något smaskigt från caféets utbud av gott fikabröd till kaffet...Mätta och belåtna installerade vi oss på mysiga Tjers Gästgiveri.Och i vanlig ordning dröjde det inte länge innan den härliga stämningen hade infunnit sig.


Till middag bjöds vi på gästgiveriets egen "Boeuf Bourguignon". Så gott!
Här fanns också möjlighet att provsmaka lokalproducerat öl från Tjers Bryggeri. Inte dumt det heller!

Resten av kvällen och helgen fortsatte i ungefär samma stil med god mat, kaffe och fika, surr och skratt, stickning, pyssel och garnshopping. Precis som det sig bör på ett riktigt stickläger...Tack alla som ville komma och delta i "Vinterstickning på Tjers"! Hoppas vi ses fler gånger.
Och tack Katarina för gott samarbete! Det här tror jag vi gör om :)


En del bilder är mina egna och andra har jag i vanlig ordning fått lov att använda av andra. Har så hopplöst svårt att komma ihåg att fota när vi träffas så här.

Ha det bra så ses vi snart igen!

3 kommentarer:

 1. Stort tack för en supertrevlig helg och ett fint arrangemang!

  SvaraRadera
 2. Stort tack för en supertrevlig helg och ett fint arrangemang!

  SvaraRadera
 3. Så trivelig å treffe strikkevenner! Ser kjempekjekt ut!

  Klem

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...